Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 160g21kcal1.8g1.6g0.3g1.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 93g128kcal2.5g22.7g2.1g3.3g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g53g18kcal2.1g1.4g0.4g0.8g
Paprika, punainen134g34kcal1.2g6.1g0.5g2.7g
Kurkku 147g16kcal0.8g2.1g0.1g1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 53g200kcal11.9g0g17.1g0g
Auringonkukkaöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g13g2.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1156kcal40.6g69.6g77g19.4g
Valittu annoskoko672g578kcal20.3g34.8g38.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna336g289kcal10.2g17.4g19.3g4.9g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381