Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha386g640kcal73.3g0g38.6g0g
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 110g71kcal3.5g5.3g3.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g17g44kcal1.4g8.5g0.2g2.2g
Chili paprika punainen11g4.4kcal0.2g1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)22g44kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1841kcal176.2g55.4g100.6g5.8g
Valittu annoskoko672g920kcal88.1g27.7g50.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna336g460kcal44.1g13.9g25.2g1.5g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905