Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g109g65kcal10.9g4.7g0.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 27g102kcal0.1g1.4g10.9g0g
Sokeri 92g375kcal0g92.3g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g87g377kcal4.2g57.4g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.5g0.8g2.5g
Kaurahiutale 196g732kcal28.4g111.6g14.3g19.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen82g27kcal2.7g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3912kcal107g659g80.4g44.2g
Valittu annoskoko672g1956kcal53.5g329.5g40.2g22.1g
Annoskoko puolitettuna336g978kcal26.8g164.8g20.1g11.1g
Arvot/100g100g291kcal8g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333