Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g376g433kcal22.6g18.8g30.1g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.4g0g0.3g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 68g29kcal0.5g5.2g0.2g1.1g
Manteli 6g37kcal1.4g0.4g3.3g0.4g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl19g66kcal2.6g10.5g1.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1852kcal95.8g132g104g7.4g
Valittu annoskoko672g926kcal47.9g66g52g3.7g
Annoskoko puolitettuna336g463kcal24g33g26g1.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902