Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kinkkusuikale, Portti213g266kcal36.1g0.8g14.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g266g64kcal4.8g8g1.3g5g
Keltuainen, 20g, annos 20g8g5.1kcal0.3g0g2g0g
Parmesan formaggio da pasta53g243kcal21.2g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1226kcal128.2g30.4g72g14.6g
Valittu annoskoko672g613kcal64.1g15.2g36g7.3g
Annoskoko puolitettuna336g307kcal32.1g7.6g18g3.7g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238