Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sokeri 119g481kcal0g118.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta104g373kcal13.5g72.6g2.2g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g538kcal0g0g59.8g0g
Porkkanaraaste 200g80g22kcal0.5g4.2g0.2g2g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)40g287kcal0g0g31.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 80g143kcal13.6g2.5g8.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g100g399kcal0g99.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g4755kcal73.4g611.2g220.4g11.2g
Valittu annoskoko672g2378kcal36.7g305.6g110.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna336g1189kcal18.4g152.8g55.1g2.8g
Arvot/100g100g354kcal5.5g45.5g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104