Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g312g1750kcal30.3g99.8g127.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g120g408kcal2.4g3.6g42g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g240g1440kcal50.4g16.6g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g7197kcal166.2g240g603.8g0g
Valittu annoskoko672g3598kcal83.1g120g301.9g0g
Annoskoko puolitettuna336g1799kcal41.6g60g151g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104