Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 401g451kcal84.8g0g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Punaviini 60g42kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g6g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.8g8.2kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g28kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1188kcal177.2g35g26.2g8.8g
Valittu annoskoko672g594kcal88.6g17.5g13.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna336g297kcal44.3g8.8g6.6g2.2g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890