Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g175g298kcal35g0g17.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g2.5g6.3kcal0.1g1.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g922kcal77.2g58.4g39.4g7.4g
Valittu annoskoko673g461kcal38.6g29.2g19.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna336g231kcal19.3g14.6g9.9g1.9g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.3g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593