Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk385g103kcal2.3g20.4g0.8g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g1076kcal92g47g56.4g12.8g
Valittu annoskoko673g538kcal46g23.5g28.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna336g269kcal23g11.8g14.1g3.2g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803