Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.4g14kcal1.5g1.8g0.1g0.1g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Bataatti, kuorittu 84g68kcal1.3g14.2g0g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g282g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 84g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g828kcal38g99.2g27.2g30.2g
Valittu annoskoko673g414kcal19g49.6g13.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna336g207kcal9.5g24.8g6.8g7.6g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926