Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g567g844kcal24.4g181.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1771g2125kcal54.9g77.9g177.1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g177g452kcal32.2g82.3g13.6g28.7g
Kananmuna kuoreton 487g695kcal60.9g1.5g49.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3719g8461kcal706.5g0g632.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g25152kcal1757.8g686g1745.6g57.4g
Valittu annoskoko6720g12576kcal878.9g343g872.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna3360g6288kcal439.5g171.5g436.4g14.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745