Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4012g724kcal22.5g100.3g16g28.1g
Vehnäjauho puolikarkea 401g1377kcal40.9g280.8g4.8g14g
Kananmuna kuoreton 1103g1574kcal137.9g3.3g113.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1003g903kcal150.4g25.1g20.1g0g
Sipuli kuivattu 100g273kcal10.5g35.2g1.6g35.1g
Rypsiöljy 100g887kcal0g0g100.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g11474kcal724.4g889.4g511.8g154.4g
Valittu annoskoko6720g5737kcal362.2g444.7g255.9g77.2g
Annoskoko puolitettuna3360g2869kcal181.1g222.4g128g38.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470