Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g66g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 954g3570kcal138.3g543.8g69.6g95.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2326g7979kcal237g1627.8g27.9g81.4g
Sokeri 72g290kcal0g71.5g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2981g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)298g2147kcal3g3g238.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g27972kcal756.6g4492.2g672g353.6g
Valittu annoskoko6720g13986kcal378.3g2246.1g336g176.8g
Annoskoko puolitettuna3360g6993kcal189.2g1123.1g168g88.4g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126623