Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1920g13928kcal22.8g7.7g1561g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2640g3661kcal330g7.9g258.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1920g9197kcal134.4g998.4g518.4g0g
Hermesetas-jauhe96g277kcal1.2g53.8g0g38.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen144g518kcal72g51.8g1.4g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g55163kcal1120.8g2239.2g4679g117.2g
Valittu annoskoko6720g27581kcal560.4g1119.6g2339.5g58.6g
Annoskoko puolitettuna3360g13791kcal280.2g559.8g1169.8g29.3g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038