Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g693g194kcal4.2g41.3g1.4g17.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Maissi, pakaste (Spar) 200g213g237kcal9g41.8g4.9g0g
Lihapulla 1kpl/15g800g1920kcal120g75.2g120g4.8g
Makaroni, tumma 640g2302kcal86.4g420.5g19.2g37.8g
Vesi2667g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi21g60kcal1.9g1.5g4.9g0g
Turun sinappi, mieto85g162kcal4.3g23.9g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12185kcal511.8g1704.4g317.4g151.8g
Valittu annoskoko6720g6092kcal255.9g852.2g158.7g75.9g
Annoskoko puolitettuna3360g3046kcal128g426.1g79.4g38g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735