Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1829g13166kcal1.8g1.8g1462.9g0g
Vesi1371g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1234g10915kcal0g0g1234.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2286g1280kcal194.3g114.3g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g50721kcal392.2g232.2g5403.6g0g
Valittu annoskoko6720g25361kcal196.1g116.1g2701.8g0g
Annoskoko puolitettuna3360g12680kcal98.1g58.1g1350.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880