Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1400g3612kcal266g7g280g0g
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2100g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 350g750kcal108.5g0g35g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g11767kcal796.6g313.6g816.2g98g
Valittu annoskoko6720g5884kcal398.3g156.8g408.1g49g
Annoskoko puolitettuna3360g2942kcal199.2g78.4g204.1g24.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663