Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 884g1261kcal110.5g2.7g90.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1205g4894kcal0g1205.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1175g4231kcal152.8g822.7g24.7g41.1g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 603g275kcal18.1g28.9g9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen402g2893kcal0g0g321.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g2411g820kcal4.8g171.2g7.2g43.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g28887kcal576.6g4492.2g905.8g169.4g
Valittu annoskoko6720g14444kcal288.3g2246.1g452.9g84.7g
Annoskoko puolitettuna3360g7222kcal144.2g1123.1g226.5g42.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210