NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2240g7616kcal129.9g1612.8g60.5g141.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)3200g5760kcal352g176g416g0g
Rypsiöljy Eldorado107g883kcal0g0g98.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 107g567kcal0.2g0.3g64g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1067g352kcal35.2g52.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g30357kcal1034.6g3682.8g1277.2g282.2g
Valittu annoskoko6720g15179kcal517.3g1841.4g638.6g141.1g
Annoskoko puolitettuna3360g7589kcal258.7g920.7g319.3g70.6g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651