Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1602g208kcal17.9g15.7g3.2g19.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 934g1276kcal24.9g227.2g21.3g32.9g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g534g176kcal21.4g13.9g3.7g8g
Paprika, punainen1335g343kcal12g61.4g5.3g26.7g
Kurkku 1468g161kcal8.2g20.6g1.5g10.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 534g1995kcal119.1g0g170.8g0g
Auringonkukkaöljy 180g1593kcal0g0g180.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g134g27kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g11557kcal407g695g772g194.2g
Valittu annoskoko6720g5778kcal203.5g347.5g386g97.1g
Annoskoko puolitettuna3360g2889kcal101.8g173.8g193g48.6g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381