Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2454g3500kcal306.7g7.4g251.5g0g
Sokeri 948g3848kcal0g947.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1088g3731kcal110.8g761.2g13g38.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g2231g5577kcal0g1383g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g33313kcal835g6197.4g529g76.2g
Valittu annoskoko6720g16657kcal417.5g3098.7g264.5g38.1g
Annoskoko puolitettuna3360g8328kcal208.8g1549.4g132.3g19.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513