Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja6011g9978kcal1003.8g0.6g661.2g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g637g2791kcal35g26.8g282.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g25693kcal2089g78.4g1887.8g3g
Valittu annoskoko6720g12847kcal1044.5g39.2g943.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna3360g6423kcal522.3g19.6g472g0.8g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397