Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4480g14359kcal1199.3g0g1072.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g320g1027kcal97.9g176g3.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g960g1632kcal19.2g15.4g165.1g5.8g
Kananmuna kuoreton 640g913kcal80g1.9g65.6g0g
Korppujauho 320g1172kcal33.6g239.7g3.3g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g38206kcal2860g866g2619.4g45.6g
Valittu annoskoko6720g19103kcal1430g433g1309.7g22.8g
Annoskoko puolitettuna3360g9552kcal715g216.5g654.9g11.4g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658