Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3856g6401kcal732.6g0g385.6g0g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1102g707kcal35.3g53.1g38.6g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g165g441kcal14g84.6g1.7g22.1g
Chili paprika punainen110g44kcal2.2g9.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)220g441kcal0g105.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 826g1037kcal90.9g2.1g74.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g18407kcal1761g553.4g1002.6g59.4g
Valittu annoskoko6720g9204kcal880.5g276.7g501.3g29.7g
Annoskoko puolitettuna3360g4602kcal440.3g138.4g250.7g14.9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905