Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2675g2969kcal615.2g0g53.5g0g
Paprika keskiarvo 401g115kcal3.8g17.2g1.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)669g181kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Herne 568g392kcal28.8g53.2g2.3g17.6g
Oliiviöljy 67g591kcal0g0g66.9g0g
Pesto, punainen Eldorado669g3297kcal36.1g76.2g316.3g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g1672g5516kcal200.6g1136.7g31.8g113.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g26120kcal1786.4g2630.8g947.4g300.6g
Valittu annoskoko6720g13060kcal893.2g1315.4g473.7g150.3g
Annoskoko puolitettuna3360g6530kcal446.6g657.7g236.9g75.2g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615