Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2294g1927kcal25.2g419.8g9.2g41.3g
Canderel makeutusjauhe956g3671kcal27.7g889.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 526g750kcal65.7g1.6g53.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 29g203kcal0.1g0g22.9g0g
Margariini, flora kevyt 40 478g1798kcal0.9g25.4g191.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.3g0g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g478g335kcal9.6g15.8g24.9g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1864g6396kcal189.9g1304.8g22.4g65.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g30709kcal643.2g5445.4g649g219.2g
Valittu annoskoko6720g15354kcal321.6g2722.7g324.5g109.6g
Annoskoko puolitettuna3360g7677kcal160.8g1361.4g162.3g54.8g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917