Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2156g7399kcal219.7g1509.4g25.9g75.5g
Sokeri 38g154kcal0g37.9g0g0g
Leivinjauhe 95g167kcal4.9g35.8g0g0.5g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2843g757kcal93.8g88.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1137g1428kcal125.1g3g102.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl427g3839kcal0g0g426.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g27485kcal887g3348.4g1110g152g
Valittu annoskoko6720g13743kcal443.5g1674.2g555g76g
Annoskoko puolitettuna3360g6871kcal221.8g837.1g277.5g38g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589