Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2310g3295kcal288.8g6.9g236.8g0g
Taloussuklaa, Fazer1400g7210kcal54.6g784g420g74.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g560g3130kcal47g308g190.4g0g
Vispikerma Flora 20%2450g5390kcal73.5g122.5g490g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g38051kcal927.8g2442.8g2674.4g148.4g
Valittu annoskoko6720g19026kcal463.9g1221.4g1337.2g74.2g
Annoskoko puolitettuna3360g9513kcal232g610.7g668.6g37.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452