Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g4004g1001kcal40g184.2g12g72.1g
Margariini, 60%, Rainbow300g1652kcal2.7g2.7g180.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 280g845kcal0.3g207.7g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta80g288kcal10.4g56.1g1.7g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1339kcal38.5g244g8.4g61.2g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1339kcal39.8g273.2g4.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12973kcal265g1942.6g414.4g303.8g
Valittu annoskoko6720g6487kcal132.5g971.3g207.2g151.9g
Annoskoko puolitettuna3360g3243kcal66.3g485.7g103.6g76g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967