Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2672g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 160g120kcal21g1.8g0.6g11.1g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)134g1202kcal0g0g133.6g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3687g12537kcal516.2g2359.9g114.3g202.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g27718kcal1074.4g4723.4g497g427.8g
Valittu annoskoko6720g13859kcal537.2g2361.7g248.5g213.9g
Annoskoko puolitettuna3360g6929kcal268.6g1180.9g124.3g107g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108