Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 962g6980kcal11.5g3.8g782.3g0g
Sokeri 1309g5312kcal0g1307.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1270g1812kcal158.8g3.8g130.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1386g4711kcal34.6g1150g6.9g27.7g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g39g3.8kcal0.6g0g0g32.7g
Leivinjauhe 77g135kcal4g29.1g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g62g246kcal0g61g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 77g21kcal2.5g2.4g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1540g4773kcal90.8g230.9g384.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g47985kcal605.6g5576.6g2608.6g121.6g
Valittu annoskoko6720g23993kcal302.8g2788.3g1304.3g60.8g
Annoskoko puolitettuna3360g11996kcal151.4g1394.2g652.2g30.4g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047