Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1749g2892kcal293g0g192.4g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1487g1011kcal23.8g196.3g3g11.9g
Porkkana, raaka, annos 100g910g255kcal5.5g50.9g1.8g22.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g147g176kcal3.7g8.8g13.2g2.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%577g635kcal15.6g15.6g57.7g0g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g199kcal6.8g40.4g1.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g10971kcal697.8g624.4g609.8g77g
Valittu annoskoko6720g5485kcal348.9g312.2g304.9g38.5g
Annoskoko puolitettuna3360g2743kcal174.5g156.1g152.5g19.3g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264