Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2100g7607kcal170.7g1659g11.8g35.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2100g3516kcal582.5g0.2g130.2g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)60g432kcal0.5g0.5g48g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Valkoviini kuiva 600g411kcal1.9g3.6g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g240g941kcal79.2g0g68.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)90g234kcal11.7g10.8g16.2g0.4g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g750g930kcal22.5g192g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g29591kcal1756.8g3801.4g674.6g96.6g
Valittu annoskoko6720g14795kcal878.4g1900.7g337.3g48.3g
Annoskoko puolitettuna3360g7398kcal439.2g950.4g168.7g24.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680