Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1600g6080kcal368g0g480g0g
Cashewpähkinä 640g3675kcal128g120.3g296.6g22.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1600g1186kcal12g248g6.4g17.6g
Fariinisokeri320g1299kcal0g319.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos320g2304kcal1.6g1.6g256g0g
Päärynä kuorittu 1600g694kcal5g128g1.6g62.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka640g64kcal7g5.1g1.3g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g30604kcal1043.2g1645.4g2083.8g217.6g
Valittu annoskoko6720g15302kcal521.6g822.7g1041.9g108.8g
Annoskoko puolitettuna3360g7651kcal260.8g411.4g521g54.4g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597