Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g4.1g12kcal0.6g0.1g0.9g0g
Jasmiiniriisi, pirkka38g131kcal2.6g30g0.3g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)113g233kcal16.9g2.4g17.1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.9g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.8g2.6kcal0g0.3g0.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)68g54kcal11.2g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Tilli mauste1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1347g895kcal63.4g71.2g38.6g2g
Valittu annoskoko674g447kcal31.7g35.6g19.3g1g
Annoskoko puolitettuna337g224kcal15.9g17.8g9.7g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253