Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1g8.7kcal0g0g1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)150g240kcal28.5g0g13.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Persilja38g4.5kcal0.5g0.4g0.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1347g888kcal65g82g30.8g14.2g
Valittu annoskoko673g444kcal32.5g41g15.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna337g222kcal16.3g20.5g7.7g3.6g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129