Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 109g793kcal1.3g0.4g88.9g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g143g482kcal12.4g101g1.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.5g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)125g173kcal9.4g6.6g12.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl28g13kcal0.1g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1347g4710kcal97.2g448g280.6g0g
Valittu annoskoko674g2355kcal48.6g224g140.3g0g
Annoskoko puolitettuna337g1178kcal24.3g112g70.2g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.2g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576