Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto35g99kcal6.7g0g7.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g113g47kcal1.8g9.7g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g70g19kcal0.6g3.6g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1347g761kcal63.8g32.2g41.6g6.2g
Valittu annoskoko674g381kcal31.9g16.1g20.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna337g190kcal16g8.1g10.4g1.6g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757