Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g4512g1218kcal40.6g225.6g0g76.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g451g1534kcal9g13.5g157.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 451g206kcal13.5g21.7g6.8g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g135g338kcal0g135.4g0g0g
Voi 429g3109kcal5.1g1.7g348.5g0g
Kananmuna, annos 65g293g370kcal32.3g0.9g26.4g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13464g13602kcal202.8g805.2g1079.6g158.2g
Valittu annoskoko6732g6801kcal101.4g402.6g539.8g79.1g
Annoskoko puolitettuna3366g3401kcal50.7g201.3g269.9g39.6g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011