Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali719g173kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Selleri, annos 50g899g126kcal9g27g0g0g
Paprika, vihre180g31kcal1.6g4.5g0.5g3.4g
Tomaattimurska 1799g529kcal10.1g95.3g3.6g34.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kasvisliemikuutio 59g181kcal5.6g8g13.9g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2698g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13464g2309kcal82g359g40.4g120.2g
Valittu annoskoko6732g1155kcal41g179.5g20.2g60.1g
Annoskoko puolitettuna3366g577kcal20.5g89.8g10.1g30.1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639