Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1200g792kcal180g0g8.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1200g156kcal13.4g11.8g2.4g14.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen400g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Herne 800g551kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 400g282kcal2.8g58.9g1.5g4.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 640g171kcal2.6g9.2g4.6g11.6g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13472g7697kcal695.8g576.8g244.8g121.6g
Valittu annoskoko6736g3849kcal347.9g288.4g122.4g60.8g
Annoskoko puolitettuna3368g1924kcal174g144.2g61.2g30.4g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170