JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 155g168kcal12.2g25.2g0.9g3.2g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 27g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 27g86kcal3.9g4.9g3.5g10g
Kani 4002g6514kcal845.5g0g348.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g267g53kcal0g17.3g0g0g
Oliiviöljy 133g1180kcal0g0g133.4g0g
Paprika punainen 542g159kcal5.1g24.4g2.2g10.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5.3g7kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g48g12kcal0.2g4g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g51g46kcal1.5g1.8g3.5g0.4g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g374g112kcal0g0g0g0g
Vesi1067g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13472g16703kcal1738.8g164.6g983.8g49.6g
Valittu annoskoko6736g8352kcal869.4g82.3g491.9g24.8g
Annoskoko puolitettuna3368g4176kcal434.7g41.2g246g12.4g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386