Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1201g160kcal19.4g4.8g3.6g15.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl81g729kcal0g0g81g0g
Kikherne säilötty Bonduelle2401g3121kcal156.1g480.2g72g120.1g
Broileri, rintafilee, nahaton 1801g1929kcal416g0g27g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1201g4574kcal105.6g858.4g15.6g75.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g21153kcal1403.6g2706.4g399.2g425.2g
Valittu annoskoko6744g10576kcal701.8g1353.2g199.6g212.6g
Annoskoko puolitettuna3372g5288kcal350.9g676.6g99.8g106.3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202