Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g900g6033kcal0g0g720.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu816g1029kcal89.8g2.4g73.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1951g6694kcal198.8g1365.6g23.4g68.3g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g219kcal2.1g47.8g2.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2161g1815kcal23.8g395.5g8.6g38.9g
Sokeri 765g3107kcal0g764.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g38001kcal635.2g5197.2g1655.8g215g
Valittu annoskoko6744g19001kcal317.6g2598.6g827.9g107.5g
Annoskoko puolitettuna3372g9500kcal158.8g1299.3g414g53.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406