Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)960g3360kcal122.9g669.1g18.2g30.7g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 72g211kcal7.9g10.8g15.1g0.4g
Hirvenliha 648g728kcal136.9g0g19.4g0g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g205kcal18g0.4g14.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1200g547kcal36g57.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g10175kcal646.4g1487.4g171.4g66.2g
Valittu annoskoko6744g5087kcal323.2g743.7g85.7g33.1g
Annoskoko puolitettuna3372g2544kcal161.6g371.9g42.9g16.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639