Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4198g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1120g1556kcal212.7g0g78.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g630g378kcal9.4g81.9g0.6g5.7g
Porkkana keitetty350g95kcal2.1g17.8g0.7g9.1g
Ohrasuurimo 280g902kcal23.1g176.7g5.6g21.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala31g86kcal6.2g1.5g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13496g6109kcal510.6g569.2g183.6g77g
Valittu annoskoko6748g3055kcal255.3g284.6g91.8g38.5g
Annoskoko puolitettuna3374g1527kcal127.7g142.3g45.9g19.3g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422