Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2104g1263kcal31.6g273.6g2.1g18.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2806g4658kcal533.1g0g280.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1403g4631kcal28.1g42.1g491g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 35g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13496g22003kcal1197.8g675.8g1620g57.2g
Valittu annoskoko6748g11001kcal598.9g337.9g810g28.6g
Annoskoko puolitettuna3374g5501kcal299.5g169g405g14.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793