Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 52g371kcal0.4g0.2g41.7g0g
Sokeri53g216kcal0g53.2g0g0g
Kaurahiutale 67g250kcal9.7g38.1g4.9g6.7g
Kaurajauho 23g86kcal3.3g13.1g1.7g2.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 42g16kcal0.4g2.5g0.4g0.3g
Vanilla vaniljakastike gogreen167g351kcal0.8g35.1g23.4g0.8g
Banaani, kuorittu 146g127kcal1.5g26.7g0.6g2.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 125g93kcal0.9g19.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g3017kcal34g376.6g146.4g28.2g
Valittu annoskoko675g1509kcal17g188.3g73.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna338g754kcal8.5g94.2g36.6g7.1g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343