Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 625g241kcal1g51g0.6g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1085kcal3g137.6g51.6g18.8g
Valittu annoskoko675g543kcal1.5g68.8g25.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna338g271kcal0.8g34.4g12.9g4.7g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339